Els companys d’Iter5, empresa organitzadora de la Lliga Ponent, han elaborat un preciós reportatge de la família Segurado – Horta titulat «La família de la Lliga Ponent«. A l’article expliquen que «Els Segurado-Horta són una de les famílies més conegudes dins les curses populars lleidatanes, un mèrit que té el valor afegit que ni tan sols són de Lleida, sinó de Fraga. El José Manuel, la Montse i els seus fills, la Nadia i l’Iván són els màxims exponents de la ‘marea taronja’ que fa honor als colors del seu club, el C.A. Fraga-Bajo Cinca, una entitat que en poc temps s’ha fet un forat entre nosaltres«. 
La noticia també parla d’altres membres del club com el Francisco Javier Cebrián i María de los Ángeles Castillo, que qualifica com dos «atletes força competitius i que són uns habituals dels podis«. A més de Dani Pérez, que en anys anteriors també havia participat molt activament en aquest circuit.

El reportatge fa un petit repàs dels inicis del club i n’explica l’actual estructura. Dona a conèixer les diferents seccions i l’escola d’atletisme. «En aquests sis anys, el club ha anat creixent, i actualment compta amb uns 225 socis, dels quals una vuitantena són escolars, un impuls al qual ha contribuït també la construcció de les noves pistes d’atletisme de Fraga«.
Si voleu consultar el reportatge el podeu trobar en format PDF aquí: Reportaje Iter 5.

Por javika

Deja una respuesta