La Jean Bouin, la veterana cita atlètica que enguany celebra la 86a edició, tornarà a congregar els aficionats a les curses entorn del barceloní Parc de Montjuïc el pròxim diumenge dia 29 de novembre. L’edició d’enguany reunirà un cartell d’estrelles de l’atletisme que disputaran la prova reina de la matinal, la de categoria sènior. En aquest 60è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona està confirmada la presència, entre d’altres de la palentina Marta Domínguez, campiona del món dels 3.000 obstacles; la tarragonina Natalia Rodríguez, subcampiona d’Europa Indoor dels 1.500 metres; el cornellanenc Reyes Estévez, guanyador en set ocasions de les categories de promoció de la prova, i del marroquí Driss Lakhouaja, el kenyà Josephat Kiprono Menjo i el manresà José Ríos, guanyadors de la Jean Bouin els anys 2000, 2007 i 2008, respectivament.

La tradicional matinal que organitza Mundo Deportivo, degà de la premsa esportiva, i que estrena l’empresa Expofinques com a nou patrocinador principal, s’organitza en un programa de 13 curses per a totes les categories, entre elles una per Special Olympics, trasplantats i atletes en cadira de rodes. La trobada obrirà a les nou del matí la Cursa Open de 10 quilòmetres en la qual participen els atletes populars i en la que a 11 dies de la celebració de la prova s’han superat els 4.000 inscrits del màxim de 6.000 previstos pels organitzadors.

En l’edició 85, els guanyadors en categoria Infantil femení i benjamí masculí van ser Inés i Martín Zugasti respectivament.


Web de la cursa

Por javika

Deja una respuesta