David Sánchez, lloc 117 de la general amb un temps de 47:43

Sancho Ayala, del Club Fondistes Solsonès, s’imposa en la 2a edició dels 10Km a Bell-lloc d’Urgell

Els lleidatans Sancho Ayala, del Club Fondistes Solsonès, i Antònia Hermoso, del Club Maratonians del Segre, es van imposar en la segona edició de la Cursa Atlètica 10 Km contra les Desigualtats que es va disputar a la pineda municipal de Bell-lloc aquest passat diumenge dia 13 de juny.

Pel que fa a les classificacions per equips, el Km0 de Ponent es va imposar en categoria masculina, mentre que el Gimnàs de l’Ateneu d’Igualada va fer-ho en la femenina.

Al final 220 atletes van passar per la línia de meta (50 més que l’any passat) dels 240 inscrits a la prova (40 més que l’any passat) en una matinal en que el temps núvol però sense precipitacions, es va convertir en aliat perfecte del bon funcionament de la cursa.

Cal destacar la participació local, doblant els participants de la primera edició amb un total de 27 inscrits, dels quals Roger Solsona i Felip ha estat el vencedor en categoria local i Alba Secanell Roca en la femenina.

En l’apartat no esportiu, cal destacar la col•laboració amb l’entitat solidària «Una gota, un somriure», que va instal•lar un servei de venda d’entrepans i begudes. Tota la recaptació es destinarà a la construcció d’un pou a Gàmbia.

En total, prop de 400 persones entre atletes, col•laboradors i espectadors, van aplegar-se a la pineda municipal per gaudir d’aquesta competició, puntuable per a la Championship 2010 i que va organitzar la regidoria d’esports de l’Ajuntament de la localitat. Amb els objectius complerts i vist l’èxit de convocatòria, l’edició de l’any vinent està practicament assegurada.

Por javika

Deja una respuesta